vesszőparipa

Pont vessző...

Pont vessző...

1

2015. március 10. - Flashy7

Kezdjük egy könnyűvel, amin elég sok minden látszik ahhoz képest. Az a bizonyos vessző a második bekezdésben van, pedig nem is hosszú a mondat, nem kellene az "emlékoszlop" után megpihenni. Azt már csak itthon vettem észre hogy a devecseri szót sikerült automatikusan elválasztania egy programnak, majd sok ember kezén átmenve de mégis érintetlenül jött ki a tábla a táblagyárból. Sajnos ezen a képen nem látszik már, de a harmadik bekezdésben (jobb felül) szintén gyanús egy fölösleges vessző, ám a fotóra nem került rá a mondat többi része, ezért bizonyíték hiányában a tettest ez esetben felmentjük.
Figyeljük még meg a kifakult színek mellett a vadnyugati lövésnyomokra emlékeztető lyukakat is, a bal alsót majdnem sikerült a szöveg mellé rakni, de mégsem.

A bejegyzés trackback címe:

https://pontvesszo.blog.hu/api/trackback/id/tr147255747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása